Politica de confidențialitate

Începând cu 25 mai 2018, Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, va produce efecte pe teritoriul Uniunii Europene.

Noi considerăm confidențialitatea datelor o componentă esențială a modului în care ne desfășurăm activitatea. Politica și practicile noastre de protejare a datelor cu caracter personal sunt în conformitate cu prevederile legale, privind asigurarea confidențialității, integrității și disponibilității.

Site-ul asbloc.ro colectează datele personale ale vizitatorilor săi, doar dacă optați pentru crearea unui cont, date necesare pentru a vă oferi acces la informațiile privind cheltuielile de la apartamentul dvs. În cazul în care ne contactați prin email, datele dumneavoastră, introduse pentru a expedia emailul, vor fi utilizate exclusiv pentru a vă răspunde solicitării și vor fi stocate atâta timp cât sunt necesare pentru scopul cu care au fost folosite.

În cazul conținutului încorporat din alte site-uri terțe (exemplu: Youtube.com), acesta se va comporta la fel ca și cum ați vizita direct acele site-uri. Ele pot colecta informații despre dvs, pot utiliza cookie-uri, pot monitoriza interacțiunile dvs cu conținutul încorporat, dacă sunteți autentificat pe acele site-uri.

 

Site-ul nostru folosește serviciul Google Analytics pentru contorizarea vizualizărilor. Daca doriți să nu fiți contorizat în Analytics, trebuie să folosiți pluginul special dezvolat. Mai multe detalii aici.